web analytics

Wandelvierdaagse Het Gooi 2019 1e dag

Vandaag onze eerste dag om vanuit Laren deze 4 daagse te doen. We liepen dit keer met 8 man, waardoor er gesprekstof genoeg was voor iedereen. De route heette de Bosroute en deed zich zeker de naam eer aan. Het kleine buitje tellen wij niet mee, omdat wij gelukkig vlakbij onze 1ste rustpunt bij Amerpoort waren.

Hier werden wij getrakteerd op de koffie met een heerlijke gevulde koek. Ageeth heel erg bedankt en voor morgen, hieperdepiep hoera!!!!

Bij het Klimbos hebben wij niet onze 2e stop gehouden, maar bij restaurant Groot Kievitsdal. Even op niveau aan de koffie met voor sommige heerlijk gebak. De laatste kilometers liepen we heerlijk in de zon, waarbij het bij het Laarder Wasmeer zelfs behoorlijk warm werd.

Via de heide, die nog niet paars, terug naar de finish, waar wij ons keurig afmelden voor de 20 km die wij gelopen hadden. Morgen scheiden onze wegen en wordt er gelopen op de 10, 20 en 30km. Het wordt vast weer een mooie dag, met hopelijk net zo weinig regen en met net zoveel gezelligheid.

 

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
Geverifieerd door MonsterInsights