web analytics

Tuurtorentocht Zeewolde 2019

Deze wandeling georganiseerd door Atletiek Vereniging Zeewolde met o.a. de weekend/-woensdagwandelaars een wandeling bij de Stille Kern in Zeewolde gedaan. We zijn voor de 30 km gegaan en dit was een afstand, die nog niet door iedereen gelopen was. Een echte uitdaging. De omgeving waar wij liepen was pure natuur. Heel veel groen en door het mooie weer, slechts heel even een spat regen gehad, zeer goed te volbrengen. De rustpunten waren bij de parkeerplaats van de Stille Kern en werd door de atletiekvereniging, die ook de route prima uitgezet en goed georganiseerd, vrijwillig bemand. Koffie en andere versnaperingen waren hier te koop.

Helaas was er geen heet water, omdat het aggregaat dit niet aan kon en even bellen voor een andere is er dan niet bij, omdat er in dit gebied geen ontvangst is. Echt mono wandelen dus. Zo met z’n allen aan de wandel op vaderdag was een goede dagbesteding en ruikt naar meer van dit soort dagen. Gelukkig begint woensdag de Wandel 4daagse het Gooi en gaan we deze ook weer met een stel doen.

Duimen voor mooi wandelweer en alles komt goed. Verder viel ons op dat alle mensen van de Atletiek Vereniging Zeewolde een bijzonder goed team vormt om alle wandelaars een prettige wandeling te bezorgen. Dus mensen bedankt voor het organiseren van deze wandeling. Volgend jaar weer ?

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder