web analytics

Rondwandeling Noorderplassen Almere

Vandaag droog dus nu even het rondje Noorderplassen overdoen. Vorige keer dat we deze route liepen hield het op met zachtjes regenen dus hebben we niet erg veel om ons heen gekeken. Veel wind vandaag maar dat maakt het uitstekend wandelweer. We lopen vaak bij de Noorderplassen want Sita en Kia kunnen daar heerlijk uitrennen en vooral bij het warme weer is het heerlijk even uitwaaien. Gelijk in het begin van de wandeling zagen we een ijsvogel voorbij vliegen. Bij de Lepelaarsplassen helaas geen lepelaars te zien. Gelukkig zien wij deze regelmatig tijdens onze vele avondwandelingen als we een blokje om gaan. De stop hebben we maar zelf geregeld koude koffie bij de Vomar gehaald en natuurlijk Dick zijn pistache nootjes.Toen we weer thuis kwamen vonden we Sita spelend aan zonder dat er een “ongelukje”was gebeurd dus we kunnen dit vaker gaan doen.


Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

10 thoughts on “Rondwandeling Noorderplassen Almere

    • Ja het is ook voor onze beagles een van de favoriete plekken in Almere om heerlijk uit te hollen en wat frisse wind op te snuiven. Een prachtige plek en altijd weer wat nieuws te zien.

    • Ja het is een van onze favorieten dicht bij huis niet voor te stellen dat eenn klein 100 jaar geleden dit nog een woeste zee was waar veel schepen zijn vergaan. 100 jaar geleden zwommen ernog haringen door onze woonkamer.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Geverifieerd door MonsterInsights