web analytics

Rondwandeling Noorderplassen Almere

Dick en Els 8

Vandaag droog dus nu even het rondje Noorderplassen overdoen. Vorige keer dat we deze route liepen hield het op met zachtjes regenen dus hebben we niet erg veel om ons heen gekeken. Veel wind vandaag maar dat maakt het uitstekend wandelweer. We lopen vaak bij de Noorderplassen want Sita en Kia kunnen daar heerlijk uitrennen en vooral bij het warme weer is het heerlijk even uitwaaien. Gelijk in het begin van de wandeling zagen we een ijsvogel voorbij vliegen. Bij de Lepelaarsplassen helaas geen lepelaars te zien. Gelukkig zien wij deze regelmatig tijdens onze vele avondwandelingen als we een blokje om gaan. De stop hebben we maar zelf geregeld koude koffie bij de Vomar gehaald en natuurlijk Dick zijn pistache nootjes.Toen we weer thuis kwamen vonden we Sita spelend aan zonder dat er een “ongelukje”was gebeurd dus we kunnen dit vaker gaan doen.

8 thoughts on “Rondwandeling Noorderplassen Almere

    1. Dank je wel Martina. Leuk dat je onze website hebt bezocht. De Noorderplassen vinden we prachtig en ook onze beagles vinden het heerlijk om daar even rond te rennen.

    1. Ja het is ook voor onze beagles een van de favoriete plekken in Almere om heerlijk uit te hollen en wat frisse wind op te snuiven. Een prachtige plek en altijd weer wat nieuws te zien.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Heidewandeling Laren

Een heerlijke wandeling door de heide met Rokz. Wel warm, maar de heide bloeide mooi, zodat dit de warmte wat verzachte. Gestart bij theehuis ‘t Bluk. Was zo gevonden dankzij Leo, die met mij meereed. Geen echt rustpunt halverwege deze 18 km, maar een boom met schaduw is altijd te […]
%d bloggers liken dit: