web analytics
Home > Blog wandelervaringen.nl > Wandelweekend Soest 2019 2e dag

Wandelweekend Soest 2019 2e dag

Weer met frisse zin vandaag in de omgeving van Soest gewandeld. Het was nl de 2e dag van het Soester wandelweekend. De samenstelling van de groep was iets gewijzigd met gisteren en i.p.v. 9 personen waren wij nu met z’n achten. Het weer was prima en de poncho’s c.q. regenjassen zijn niet aan geweest. Dit keer gingen wij richting Paleis Soestdijk. Nostalgie is altijd goed zullen wij maar zeggen.

De 1ste stop hebben wij overgeslagen, er was toen pas 4 km gelopen, maar dat had niet iedereen goed begrepen, dan maar de koffiebeker in de hand meenemen. De stop die wel aangedaan werd was bij camping De zeven Linden. Hier troffen wij een bijzonder schoon toiletgebeuren aan, hier kan menig campingbaas jaloers op zijn.

De heide liet zich vandaag ook weer van zijn mooie kant zien. De 2e stop was bij De oude Stal een leuk en apart grand-café. De muziek die er gespeeld werd bracht ons een beetje in de stemming van Nijmegen.

Verder via verschillende bospaden bij het Landgoed Pijnenburg kwamen wij weer bij de molen De Windhoek uit. Hier werd de klompendans uitgevoerd. De medaille die wij kregen was iets groter voor degenen die allebei de dagen hadden gewandeld, want verschil moet er zijn. Wel moesten de meeste even checken of er wel genoeg kilometers gelopen waren.

Daarna terug naar de auto om aan de terugreis te beginnen. Na een kleine omweg weer veilig bij de carpoolplek aangekomen. Gevraagd of iedereen alles mee had genomen, reed ik naar huis. Toen lag er toch wel iets heel belangrijks nog tussen de stoelen. Gelukkig stond het adres er bij vermeld en konden wij de eigenaresse in Zeewolde, heel erg blij maken!!!.

Dick en Els Wij zijn liefhebbers van leuke wandelingen met of zonder onze 2 Beagles. Wandel jij ook graag met jouw hond ? Laat het ons weten

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
Verified by MonsterInsights