web analytics

Wandelweekend Soest 2019 1e dag

De weersvoorspellingen voor deze zaterdag waren niet al te best, maar we hadden er voor ingeschreven, dus gewoon op pad gaan. Poncho’s en regenjassen gewoon in rugzak mee, meer hoeft er niet in de rugzak, want de organisatie zorgt wel voor de hapjes en drankjes onderweg.

Lekker op tijd kunnen starten en zo gingen wij met 7, later 9 man op pad. Door de Korte- en Lange duinen, die je ook zandbakken kunt noemen, richting vliegbasis Soesterberg. Eerst nog langs de houten woningen, waar je officieel niet permanent mag wonen, volgens een bewoon ster, die door Ageeth ondervraagd werd.

Het koor zong een mooi lied en de heide was op en top in bloei. De regenkleding moest af en toe aan, was echter slechts voor hooguit 3 minuten. Het landgoed Paltz (arts of Herman van Veen) lag er goed bij. Bij het openluchttheater Cabrio werd er helaas niet opgetreden, maar de manderijnen waren lekker.

Behalve de laatste kilometer na de molen De Windhoek, waar lekker bloem gekocht kon worden en AH nog een gezonde snack weggaf, viel er wat meer regen en bleef de regenkleding aan.

Voor degene die 1 dag liepen werd een klein aandenken (paleis Soestdijk) gegeven. Morgen weer op pad en zien we een andere kant van de omgeving van Soest.

2 thoughts on “Wandelweekend Soest 2019 1e dag

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder