web analytics

Wandelvierdaagse Het Gooi 2019 4e dag

Het is al weer bijna om deze 4 daagse van ’t Gooi. Deze laatste dag liepen wij, Dick, Monique en ik, de 30 km. De 20 km werd door de andere wandelmaatjes gelopen. Het lukte om vroeg te starten en wel om 8.30 uur. En wie zag ik in de tent bij de start? Jawel mijn eigen zus Wilma met Margreeth en natuurlijk Pauline en Bets, die ook al 3 dagen erop hadden zitten. Zon en wolken wisselden elkaar af net zoals de omgeving. De herten waren hongerig en wachten met ongeduld op hun baas voor het eten. In het bosgebied was de schade van afgelopen storm nog te zien.

Ook de zwaan was zo te zien tevreden met zijn leven. Bij het zwembad de Lunet in Naarden, aan de overkant van Monique haar werk, was de 1ste stop. Toen hadden wij er al 11 km opzitten. Schoten dus goed op. Op naar Naarden met zijn vesting en het Arsenaal van Jan de Bouvrie. Hier was het al aardig druk aan het worden met dagjesmensen, die deze mooie stad gingen bewonderen. Verder door naar Het Vossenhol in Oud-Valkenveen, hier alleen de controle gedaan. Na Almere aan de overkant gedag gezegd hebbende, namen wij onze pauze, na de 21km, bij de Brassershoeve in Huizen. Hier kwam Monique haar vriendin Aly nog tegen, die samen met haar dochter aan de 20km bezig was. Misschien zouden wij toch ook nog onze andere wandelmaatjes zien.

De Tafelberg lieten wij ook links liggen, maar hier was controle, dus toch even naar binnen, ja,ja, daar waren Wilma en haar medelopers weer te zien. Nu de laatste kilometers nog naar Laren, waar alles al in gereedheid was gebracht voor de processie van morgen. Nog wel even de ijswinkel gedaan. We werden weer ingehaald met de gerbera, maar wat leuker was, was dat onze wandelmaatjes heel keurig netjes op ons gewacht hadden. Toen lekker even met z’n allen nagetafeld en hup weer allemaal naar huis. Tot een volgende keer.

 

 


Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Geverifieerd door MonsterInsights