web analytics

Wandelvierdaagse Het Gooi 2019 3e dag

Vandaag de Polderroute gelopen met 5 andere wandelaars. Wij gingen voor de 20 km. Degene die gisteren jarig was, had zich keurig gedragen en ging vandaag ook weer mee op pad. Chapeau Ageeth een echte sportvrouw laat zich niet kennen.

Met iets frisser weer gestart. Na 4 km liepen we door de boerderij genaamd De Deel, en hier werden wij getrakteerd op een glaasje fris. Natuurlijk kon er ook koffie gedronken worden en uitgerust worden, maar daar deden wij niet aan.

Op naar Eemnes, waar de nieuwbouw aardig vordert. Hier hadden we verschillende keuzes na 7 km om de 1ste stop te doen. Bets en Pauline stopten iets eerder. Eerst hebben wij de Jostiband, althans de alternatieve, aangehoord. Zij stonden vlakbij banketbakkerij Tetteroo, waar heerlijk gebak etc verkocht werd. Neen wij gingen nog even een stukje verder om bij Blommenhoeve de eigen gemaakte taartjes te doen. Zo gezegd, zo gedaan. Helaas was het appelgebak wel zelf gebakken, maar daarna in de koeling gezet. Volgend jaar toch de banketbakker doen. Toen kwam er toch een buitje over, gelukkig waren wij nog niet vertrokken.

Daarna werd Blaricum bezocht en bij de handbalvereniging  SDS’99 was de 2e controlepost. Gestempeld en hup weer door, want wij wilden naar de Blaercom. Hier hebben zij heerlijk koffie. In Blaricum wel een omleiding gehad, maar stond goed aangegeven. De Japanner Red Sun was nog niet open, wel de IJssalon. Niet gezwicht. De laatste kilometers liepen wij door de heide met de schaapskudde en via bos, met 2 grote mierenhopen en weiland. De bamboesokkenkraam, bij de finish, staat er morgen ook en misschien is dan de prijs wat lager en verkoopt ze nog wat. Het aantal deelnemers is met ca 200 gestegen naar ca 1400. De gemaakte foto op de 1ste dag die er nu hing is op onze eigen manier in bezit gekomen. Morgen splits de groep zich en wordt het 20km en 30 km.

 


Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Geverifieerd door MonsterInsights