web analytics

Kampen via Wandelroutes Overijssel

Dick wilde graag Kampen bezoeken. Om wat voetstappen te kunnen zetten, de auto geparkeerd bij de AH in een nieuwbouw wijk in Kampen-Zuid. Hier werden wij door verkeersregelaars verwezen naar een parkeerplek. Wat bleek er aan de hand?

De treinen reden niet verder van en naar Zwolle en men moest verder met de het busvervoer, die NS in gezet had. Duurt maar tot 22 juli.

Gelukkig hoefden wij niet mee. Het wandelnetwerk in Overijssel staat bekend om zijn keurige gekleurde pijltjes, soms moet je wel even wat onkruid wegschuiven.

De pad hebben wij gered en de koeien lagen lekker in de schaduw. Ook waren er jonge eendjes te zien, helaas werd het door een meeuw 1 minder (geen foto van gemaakt, maar wel gezien).

Verder via vele groene paden richting het centrum van Kampen. De open dag van het Kamper Trompetten Korps was goed bezet en speelde er flink op los. Wie er gaat winnen, zullen wij niet weten. In Kampen de Hanzestadswandeling opgepakt en hierdoor wat monumentale panden bewonderd en geschiedenis opgedaan.

Een kleine blik op de IJssel en na een koelkastmagneetje gekocht te hebben bij de Stadskazerne weer terug via de oorspronkelijke blauwe route. Zo hadden we een mooie wandeling te pakken vandaag.

 

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder