web analytics

Inschrijven 4daagse Nijmegen 2019

Het is weer gebeurd. Vandaag naar Nijmegen om aan te melden voor de 4 daagse van Nijmegen. Eerst even langs het hotel in Ede-Wageningen, waar ik de 4 dagen verblijf om met de trein dan naar Nijmegen te gaan.

In Nijmegen was het weer een gezellige drukte en de regen had het wel gezien voor de rest van de dag. De rij van de gladiool en de 30km was wel lang, maar dankzij de snelle werkers was ik zo aan de beurt. Bij de 50km moest er langer gewacht worden.

De Goodie Bag was weer goed gevuld met allerlei hebbedingetjes.

Voor mijzelf alvast een klein aandenken gekocht, moet ik natuurlijk wel de 4 dagen uitlopen.

Dit kan ik alleen als ik wat support krijg van de thuisblijvers, maar dat zit wel goed denk ik zo. Al met al heb ik er zin in en hoop dat ik weer allerlei mensen met verschillende verhalen tegen kom, waardoor ik het leven nog meer waardeer.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: