web analytics

Rust Zacht Lara !

Met pijn in ons hart hebben wij vandaag moeten besluiten om Lara onze oudste beagle van 16 1/2 te laten inslapen bij de dierenarts. Het was heerlijk om met haar door de bossen te struinen of thuis ineens een lik aan je hand te krijgen. We zullen haar missen want vooral de laatste tijd volgde zij haar baas door het hele huis.  Kia haar huisgenoot van 8 zal haar net als ons gaan missen haar grote steun en toeverlaat. Lara rust zacht en bedankt voor alle mooie jaren die je met ons als gezin hebt doorgebracht.

 

 

8 thoughts on “Rust Zacht Lara !

  1. Nu krijg ik eens geen wandelnieuws van jullie, maar een bericht over het afscheid van een geliefd wezentje… Dus van mijn kant wil ik jullie laten weten dat ik aan jullie en aan Kia denk. Het is altijd een beetje tweeslachtig: enerzijds wil je dat lieve beest niet kwijt, maar aan de andere kant…! Koester de mooie herinneringen!
    Groetjes!
    Pauline

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Zandvoort Light Walk

Light walk Zandvoort, gisterenavond. Hier een impressie van wat we allemaal tegen kwamen op onze 18 km route. Het is gelukkig droog gebleven. De auto stond dichtbij, zodat wij na afloop zo weg konden rijden. De soep met stokbrood voor het begin smaakte goed en de koffie bij de kerk […]
%d bloggers liken dit: