web analytics

Dennis Storm Wandeling Het Gooi

Dick en Els 3

Veel regen en wind was de voorspelling voor vandaag. Nou in ‘t Gooi was en bleef het droog en de wind hield zich dankzij de bomen en bebouwing gedeisd. Er waren echter toch aardig wat wandelaars, die het niet aandurfden en zo liepen wij met slechts 50 die-hards door Laren, Naarden en Blaricum. Ik heb dus geen enkele spijt gehad, dat ik ben gegaan, samen met Leo en Gerda. Het was een diversiteit aan paden, mooie huizen en hei en bossen. Ook de koffie en koek was er nu volop en werd genuttigd tijdens onze stop bij Zorggroep Vivium Naarden. Volgende keer hoop ik voor de organisatie van deze wandelingen, dat er meer mensen komen.

 

3 thoughts on “Dennis Storm Wandeling Het Gooi

  1. Leuk verhaaltje en goede sfeerfoto’s! Fijn dat jullie wandeldag zo gezellig, droog en zonder storm is verlopen. Goede timing, want Dennis bracht vooral in de avond veel regen… Groetjes!

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Rust Zacht Lara !

Met pijn in ons hart hebben wij vandaag moeten besluiten om Lara onze oudste beagle van 16 1/2 te laten inslapen bij de dierenarts. Het was heerlijk om met haar door de bossen te struinen of thuis ineens een lik aan je hand te krijgen. We zullen haar missen want […]
%d bloggers liken dit: