web analytics

Jubileum Stevo 60 jaar 41e Dik Tromwandeltocht


Jubileum-Stevo 60 jaar organiseerde vandaag 41e Dik Tromwandeltocht vanuit Hoofddorp. Weersverwachting qua zon bleef wat achter, maar het was droog en de lente zat in de lucht. Dit vonden ook de eenden, vogels en natuurlijk vooral de flora. De tocht was goed gepijld en onze 1ste stop hebben wij na 11 km gedaan bij het pannenkoeken paviljoen. Neen alleen koffie genomen. De volgende stop zouden wij doen bij het honkbalveld van De Pioniers. Tja en die hebben wij niet gevonden, oftewel ergens zijn wij en nog andere wandelaars op het verkeerde pad gegaan. Dit kregen wij door, toen wij zomaar ineens vlakbij de startplaats waren. Wel jammer, maar we hebben in ieder geval wel genoten en gelukkig niet veel last van de vliegtuigen gehad.

6 thoughts on “Jubileum Stevo 60 jaar 41e Dik Tromwandeltocht

 1. Hoi Dick,

  Tot mijn verbazing bleek het de 42e editie te zijn. Dat stond op de site, in hun programmaboekje en op de routebeschijving. In de diverse wandelagenda’s stond het blijkbaar verkeerd vermeld. En die honkbalkantine hebben jullie, aan je routekaartje te zien, echt misgelopen. Bij het Heusdenpad had een splitsing moeten staan; die heb ik ook niet gezien. Een paar honderd meter verder kwam ik er achter dat ik op de 5 km. zat in plaats van de 25… Ik vond de markering niet zo best; veel pijlen die niet eens zichtbaar waren in de looprichting, en die we zelf maar rechtgezet hebben… Maar verder was het wel een leuke tocht.

  Groetjes,

  Roland Weyers

  • Wij hebben dezelfde ervaring gehad met de afstand 25km. Na de eventuele stop bij de cafetaria. Pijl stond om de flat heen, die vonden wij. Echter na deze ca 5 km gelopen te hebben met andere wandelaars waren wij zomaar ineens bij het startpunt. Dus totaal 20 km ipv 25 km gelopen. Op google maps gekeken wat er fout was gegaan. Helaas niet ontdekt. Met andere worden niet goed gepijld of verkeerde route beschrijving? Verder was het wel een mooie route door de natuurgebieden van Hoofddorp heen.

  • Dag Roland ja we zullen voortaan beter opletten. Maar we hadden zelf niet eens in de gaten waar het precies misging. Maar ja thuis stond een biertje koud dus dat was ook genieten. Groetjes Dick

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: