web analytics

Lions Club 16e Gaasterland Wandeltocht

Vorig jaar deze wandeling ook gedaan en deze was zo mooi, dat wij hem dit keer nogmaals hebben gelopen. De organisatie van de 16e Gaasterland Wandeltocht lag in handen van de Lion’s Club uit Friesland. Het weer werkte goed mee en er waren ook weer mooie rustpunten. Wel veel door het groen gelopen. Hier zie je hele vreemde paddenstoelen. De worteltjes vond Dick erg lekker en nam zelfs een extra zakje mee aan het eind. De opkomst was groot. Wij hadden geluk en mochten de auto bijna binnen zetten bij de manege.

Wat wil een wandelaar nog meer. De natuurbegraafplaats was ook een apart iets om zo te zien liggen. De Friese koekjes waren ook goed te eten en dat de Friezen chauvinistisch zijn was te zien onderweg aan het vlaggen. De driekleur werd namelijk vervangen door hun eigen Friese vlag. Of we in 2020 weer meelopen weten wij nog niet, maar zo ja, dan hopen we wel om weer door meer plaatsen te wandelen, zoals Sloten en Balk.

 

2 thoughts on “Lions Club 16e Gaasterland Wandeltocht

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Lente Zonnestralen Wandeling Baarn

Gezellig vandaag met Leo aan de wandel in Baarn en omgeving. Het was prachtig weer en de route was door mooi bosgebied en heidevelden. De hei stond helaas nog niet in bloei. De pijlen, waren niet overal goed zichtbaar, maar door onze wandelervaringen is het goed gekomen. De rustpunten waren […]
%d bloggers liken dit: