Vandaag begonnen met 6,5 graden en geëindigd met 16,5 graden. Ja deze verschillen zijn er met dit mooie herfstweer. Vorig jaar hadden wij deze tocht ook gedaan en vonden het de moeite waard om nog een keer te doen. Dit keer werd het toch een anders. Ten eerste natuurlijk het weer en ten tweede de omgeving. Heerlijk door het bos, agrarische omgevingen, uitgebloeide heide, althans als ze gebloeid heeft en het stadjes Elburg. Onze stops waren dit keer bij de zorgboerderij Westbroek bij de A. Vogeltuinen. Keurig verzorgd met zelfgebakken koeken.

De 2e stop namen wij bij een Rustpunt.nl. Deze had een hele diergaarde erom heen. Zelfs een toilet was aanwezig, zodat wij de officiële stop bij MFC Aperloo niet hebben gedaan. Bij Elburg weer terugkomend, zijn wij naar de koffie-en theeschenkerij in de Bloemstraat gelopen, wel even zoeken, om daar Italiaanse espresso- koffiebonen en wat chocolaatjes te kopen, want die zijn daar echt verrukkelijk. We hebben weer veel kunnen bewonderen en dit keer was Ampies Berg wel het meest bijzondere. Kijk maar op internet als je er maar van wilt weten.

De aardbeien hebben wij ook niet gekocht, alsmede ook niet de pompoenen die in allerlei soorten en maten aangeboden werden in Elburg. Volgend jaar hopelijk weer, met net zulk fraai weer en de route is niet echt belangrijk.