Met ruim 25 graden is wandelen in de herfst zeker geen straf. Deze Wicherumloo loop begon in Wekerom en door diverse mooie bosgebieden en klompen paden waren de herfstkleuren goed te zien. Helaas voor Dick waren er ook veel zandpaden en soms alleen zand. Gelukkig ook nog wat geschiedenis opgedaan, door een boerderij uit de IJzertijd te zien, helaas is dit een indicatie, want er is niets terug te vinden uit die tijd. Het veld met de gladiolen staat er fris bij en hopelijk kunnen deze volgend jaar geplukt worden en krijg ik deze met de Nijmeegse 4daagse.

Ook nog wat paddenstoelen kunnen spotten, maar, omdat het wel erg droog was niet al teveel. De dassenburchten waren daarentegen wel heel goed te zien. Het meest bijzondere aan deze wandeling waren de rustpunten, want hier werden heerlijke zelfgebakken oliebollen uitgereikt en ook was de koffie/thee gratis.

Dus oliebollen alleen eten met oudjaar is onzin, gewoon ook lekker als het 27 graden is. De erwtensoep liet iedereen wel staan en koos men toch voor koeler vocht. Volgende week heeft Dick geluk, want in Amsterdam zijn er geen paden met veel zand en bomen, behalve dan het Vondelpark.