web analytics

Weekendje IJmuiden

Weekendje IJmuiden was al lang geleden geboekt. Reden: Even uitrusten van de Nijmeegse en genieten van de zon. Niet wetend dat de zomer dit keer al in mei was begonnen en nog steeds niet is afgelopen en wij de zon al veel hebben zien schijnen en gevoeld hebben. Het blijft gelukkig altijd gezellig en leuk om er op uit te gaan. IJmuiden kennen wij aardig goed en dit keer hebben wij de pier als eerste gedaan, daarna richting haven en de nieuwe shops, die zich daar gevestigd hebben.

Onder andere Pluijms beter wereld en een mooie Portugese winkel. Ja die fles port konden we niet laten staan. Het ijs hebben wij in het centrum genuttigd, waar wij ook in de avond hebben gegeten en niet bij de strandtenten dit keer. De Ferry naar New Castle was ook weer aardig bezet. Onze hotelkamer lag heerlijk aan de schaduwkant en zo hebben wij heerlijk kunnen slapen. (er was wel een airco hoor, mag ook wel voor zo’n hotel) Het ontbijt was redelijk, zij kunnen nog wat leren van onze andere favoriete hotelketen wat betreft voorraad broodjes en vooral het afruimen van de tafels.

De receptionist had ook de strijkbout niet gebruikt en zag er zeer onverzorgd uit. Klein foutje of grote fout. We zullen het zien als we hier weer een keer komen logeren, want dat hopen wij zeker nog een keer te doen, omdat zon, zee en zand ons altijd weer lokt.

 

3 thoughts on “Weekendje IJmuiden

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder