web analytics
  • ma. jan 24th, 2022

Het was weer even geleden dat er een lange wandeling gemaakt werd door ons beide. Dankzij Almeerdaagse knooppunten vandaag gestart bij NS Muziekwijk. Liepen wij zomaar na slechts een paar kilometers Almere Centrum binnen. Dat kan gebeuren, als je ook pas 1 jaar en 1 dag hier woont. Daarna de natuur weer in en het Bos der onverzettelijken doorgelopen. De flora was enigszins al uitgebloeid, maar je kon wel zien hoe het allemaal opgeknapt is.

De 1ste stop bij het Squashcentrum gedaan, omdat daar heerlijke cappuccino geschonken wordt. Toen richting de Trekvogel, waar nu een mooie ruimte is gecreëerd om te laten zien, wat er allemaal in de natuur te spotten valt. Ook is er de mogelijkheid om wat de drinken/eten bij Broodje Hagelslag, gerund door jongeren met een achterstand in de maatschappij. Mooi initiatief. Via de Lepelaarplassen, langs de nieuwe plek van de camping Schateiland, waar de nieuwe brug ook al is aangelegd met een nieuwe weg, ging het weer terug naar Muziekwijk via het Beatrixpark. Wel eerst nog even de schapen geteld, zonder in slaap te vallen. Het Beatrixpark was toch even moeilijk, omdat het knooppunt 84 niet gevonden werd. Gelukkig wist Dick welke kant wij uit moesten. Een klein stukje off the road bij Pampushout en toen het station weer gevonden. Het weer werkte goed mee en hebben geen spat regen gehad.

 

Dick en Els

Wij zijn liefhebbers van leuke wandelingen met of zonder onze 2 Beagles  en schrijven hierover in ons wandelblog. Ook zijn wij benieuwd naar jouw wandelervaringen of ben je ook een liefhebber van Beagles ? Deel ook jouw ervaringen.

7 gedachten over “Walking below sea level in Almere”

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.