web analytics

Laatste wandeltocht met WSV Prins Bernhard

Dick en Els

Vandaag ben ik even de verhuisstress ontvlucht en met 9 andere wandelclubleden aan de wandel gegaan in Gemonde. De wandeling heette De Gemondse Rust. Nou dat klopte. Echt Brabant met veel wei, bos en de Dommel. Een leuke afwisselende wandeling van ca 15 km. Helaas was de horeca op vakantie of gewoon dicht, maar hebben wij aan het eind gelukkig wel bij een cafetaria koffie kunnen krijgen.

12345678910

Dit was wel de laatste wandeling voor mij bij de Leerdamse wandelclub Prins Bernhard. We zullen elkaar vast nog wel eens tegenkomen op een van de vele wandelingen, die wij natuurlijk blijven maken. Oh ja, en waarom mijn verslag er vandaag iets anders uit ziet, komt omdat er al heel veel spullen zijn ingepakt, waaronder onze NAS. Volgende week staat voor ons de Almeerdaagse op het programma.

11

Almeerdaagse – alle wandeltochten

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Wandeltocht WSV De Laatste Loodjes

In augustus 2017  samen met Dick een wandeling gemaakt. Dit keer bij Zaandijk de 9e Kalverpolder Wandeling, oftewel de plek waar de Zaanse Schans zich bevindt. Het was een tocht uitgezet door WSV De laatste Loodjes. Keurig gepijld en de 25 km nergens verkeerd gelopen. De route ging via Wijdewormer, […]
%d bloggers liken dit: