web analytics

Duin en Veentocht Kootwijk 10e keer

Met de wandelclub zouden we vandaag bij Uddel gaan wandelen Namelijk voor de 10e Kootwijker Duin- en Veentocht. Vertrek vanuit Leerdam 9.00 uur met 4 auto’s. Iedereen heeft navigatie en dan moet het goed komen zou je denken, om na 60 minuten bij Rabbit Hill Landal Park uit te komen.

Hier was n.l. de start. Wij waren er om deze tijd, door de afslag Stroe genomen te hebben en ook de auto met Annelies en haar medepassagiers, ondanks dat zij de afslag Voorthuizen hadden genomen waren op tijd.

2016-11-12 14.38.54

Toen gebeurde er niets. Geen andere clubleden kwamen er aan. Toen maar geäppt, gelukkig is er dit medium, bleek dat de auto met Karel Meijdam aan het stuur een afslag hadden gemist en zij bij Apeldoorn de snelweg weer terug moesten rijden om wel goed af te slaan.

Maar het ergste was de auto met Dicky als chauffeur, zij was n.l. keurig goed gereden, maar omdat de weg die ingeslagen moest worden, ca 500 meter voor Rabbitt Hill, niet ingereden mocht worden, althans zo leek het en zij de wegwerker, die daar was vroeg of zij erdoor mocht, en deze aangaf dat dit niet mocht, zij via allerlei wegen en omleidingen ca 3 kwartier later pas aankwam.

Als zij het woord Rabbitt Hill had genoemd, was het allemaal goed gegaan. Snel de koffie op en uitleg gegeven hoe e.e.a. bij een iedere chauffeur was gegaan, gingen we aan de wandel. De ene groep voor de 15 km en de andere voor de 20 km.

Richting Kootwijk door het bos en veel herfstschoon kunnen zien. na ca 6 km kwamen we de 15 km lopers tegen, die we wel weer snel “kwijt” raakten. Echter bij de rustpauze de “Brinkhof” zaten zij al lekker aan de koffie. Wij waren jammer genoeg niet zo snel aan de koffie of chocomel, omdat de keuken en bediening aan de bar wel erg traag was.

Na iets meer dan een halfuur hadden we de bestelling en konden we even genieten van onze drank, zelfs geen appeltaart voor Henk Blommers kunnen bestellen. Genoeg gerust en toen voor de laatste 9 km gingen we door het Kootwijkerzand weer terug naar Uddel. Hier waren ook de andere clubleden nog aanwezig. Van de wegafsluiting verder geen last gehad. Het was weer een hele mooie dag en we hebben ons goed kunnen vermaken, mede door het droge en winterse weer.

Screenshot_2016-11-12-19-07-11

www.OnsOosterhuizen.nl


Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Geverifieerd door MonsterInsights