Hachee

Dick

 

Hachee

Ingrediënten

750 g rundvlees in dobbelstenen (vang-of borstlap)
4 uien, in ringen
2 el boter
2 sneden bruinbrood zonder korst
1 el mosterd
1 plak ontbijtkoek
1 flesje bier
peper en zout
2 laurierblaadjes
1 takje tijm ( of mespunt gedroogde)

Bereiden

De boter smelten in een grote pan en de uiringen hierin 2 minuten fruiten. Het vuur hoger zetten en het vlees rondom bruin bakken. De sneden brood aan beide kanten insmeren met mosterd en op het vlees leggen. Peper, zout, laurier, tijm en ontbijtkoek in de pan doen, en gelijke delen bier en water toevoegen tot het vlees net onderstaat. Met deksel op pan 2 1/2-3 uur zachtjes laten stoven.

Lekker bij gekookte aardappelen en bv. kool.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Indische Speklapjes

Indonesische Speklapjes 4 speklappen zonder zwoerd in vieren gedeeld – 2 tl sambal oelek – 1 tl koenjit – 1 el ketjap manis – 1 el citroensap – 2 el olie – 1 ui – 1 teentje knoflook – 1 tl ketoembar – 1/2 tl djintan – 2 el santen […]
%d bloggers liken dit: