web analytics
  • vr. okt 22nd, 2021

Hachee

Ingrediënten

750 g rundvlees in dobbelstenen (vang-of borstlap)
4 uien, in ringen
2 el boter
2 sneden bruinbrood zonder korst
1 el mosterd
1 plak ontbijtkoek
1 flesje bier
peper en zout
2 laurierblaadjes
1 takje tijm ( of mespunt gedroogde)

Bereiden

De boter smelten in een grote pan en de uiringen hierin 2 minuten fruiten. Het vuur hoger zetten en het vlees rondom bruin bakken. De sneden brood aan beide kanten insmeren met mosterd en op het vlees leggen. Peper, zout, laurier, tijm en ontbijtkoek in de pan doen, en gelijke delen bier en water toevoegen tot het vlees net onderstaat. Met deksel op pan 2 1/2-3 uur zachtjes laten stoven.

Lekker bij gekookte aardappelen en bv. kool.

Dick en Els

Wij zijn liefhebbers van leuke wandelingen met of zonder onze 2 Beagles  en schrijven hierover in ons wandelblog. Ook zijn wij benieuwd naar jouw wandelervaringen of ben je ook een liefhebber van Beagles ? Deel ook jouw ervaringen.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.