web analytics
  • di. okt 26th, 2021

Vandaag een eigen gemaakte route gewandeld vanaf Dronten/Roggebotweg. Dit gebied had ik ontdekt tijdens de wandeling met Wandelen in Flevoland. Het leek mij aardig om Dick ook hier de natuur te laten ontdekken en te ervaren. Dat is gelukt. Maar wat minder leuk was, was de hond Leia, zo heette ze achteraf. Zij liep vanaf bijna het begin met ons mee. Wij konden niet ontdekken waar zij thuis hoorde. Misschien toch op straat gezet ivm vakantie? Dus aangebeld of iemand deze hond kende en anders of zij haar wilde binnenhalen en de dierenambulance wilden bellen.

Helaas 3x bot gevangen, toch niet erg aardig die agrariërs. Bij het 4e huis, toen hadden wij al ruim 5 km gelopen met hond, bedacht deze persoon dat hij de hond kende en belde naar de eigenaar. Geen gehoor, verderop hoorden wij veel honden blaffen en bleek er een hondenpension te zitten genaamd Hondenpension Het oude  Bos. Dit was de redding voor ons, maar belangrijker voor de hond. Haar achtergelaten in een afgesloten stukje weiland en de pensionhoudster belde met dezelfde eigenaar, die al eerder gebeld was. Zij kreeg gelukkig iemand aan de lijn en ja hoor, de hond Leia was van die familie, echter de eigenaar (fam. Kodde) zat in Curacao. De oppas had niet goed opgelet en de hond was blijkbaar zijn baas aan het zoeken en vond ons heel erg aardig. Gelukkig had dit avontuur een happy end en onze wandeldag was met de zon ook een happy day.

Dick en Els

Wij zijn liefhebbers van leuke wandelingen met of zonder onze 2 Beagles  en schrijven hierover in ons wandelblog. Ook zijn wij benieuwd naar jouw wandelervaringen of ben je ook een liefhebber van Beagles ? Deel ook jouw ervaringen.

Eén gedachte over “Eigen Wandelroute Dronten en omgeving”

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.