web analytics

ANWB Potterskaderoute Harmelen

Dick en Els

Vandaag gestart op het  kerkplein in Harmelen opstappunt voor de  ANWB Potterskaderoute. Even gezocht naar het routebordje in een zijstraatje gevonden en toen ook de bekende ANWB bordjes.

Het laatste bordje zagen wij net voor het viaduct bij het verlaten van Harmelen richting Woerden.

Omdat we het zelf gevaarlijk vonden om langs de drukke verkeersweg op het fietspad te lopen zijn wij langs de Rijn gelopen richting Woerden.

Gelukkig zijn wij vrij goed bekend handig vanwege het ontbreken van routebordjes. Er wordt in Woerden stevig gebouwd ook in het zgn. recreatie terrein.

De route is verder goed te lopen maar op het laatst werden wij overvallen door een stevige regenbui dus wel erg nat geworden.

Vanwege de bouw werkzaamheden en de aanleg van wegen langs de A12 niet een plezierige route om te lopen druk verkeer en veel herrie. Uiteindelijk hebben wij zo’n 14,5 km gelopen voordat wij nat maar voldaan weer op huis konden gaan.

Potterskaderoute – Google zoeken

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Wandelen rondom Beekbergen herfst 2014

Ja november 2014 wat moet ik daarop zeggen. De Bilt had het over de warmste 2 november ooit en dat is inderdaad de waarheid. Heb nog nooit op 2 november met een korte mouw door het bos gelopen.  Maar nu dus wel ! We hadden een heerlijk weekend geboekt in […]
%d bloggers liken dit: