web analytics

Aalsmeerse Wandelsport Vereniging 38e Westplastocht

Lekker op pad gegaan vandaag in Aalsmeer om de 38e Westplastocht te gaan lopen georganiseerd door Aalsmeerse Wandelsport Vereniging. Deze omgeving hadden wij afgelopen november ook verkend en waren benieuwd of wij nu ergens anders uit zouden komen met het wandelen.

Nou dat is goed gelukt. Door de organisatie werden wij door alle woonwijken van Aalsmeer geleid en hebben wij alle nieuwbouw huizen kunnen bewonderen. Gelukkig waren er wel een paar stukjes natuur te zien, waarbij wij de paastakken helaas niet konden meenemen.

Ook hebben wij de watertoren even kunnen bewonderen van ver, maar deze keer was hij niet open voor bezichtiging. Onze rustmomenten waren als eerste een kleine shop, met heerlijke koffie en andere lekkernijen en de 2e hebben wij in het plaatselijk café Sportzicht genuttigd. In beide locaties werd er alleen koffie gepresenteerd zonder iets er ook maar bij.

Gelukkig hadden wij onze eigen snacks bij ons. Het was weer een mooie wandeldag, waarbij niet vergeten moet worden dat Aalsmeer nog steeds veel vliegtuigen heeft, die heel vaak overvliegen met behoorlijk veel lawaai, dus gaan wij niet verhuizen naar Aalsmeer. Hopelijk wordt Lelystad niet zo.

One thought on “Aalsmeerse Wandelsport Vereniging 38e Westplastocht

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

50e Duinentocht WSV De Zwervers Wijk aan Zee

Vandaag aan de wandel geweest bij Wijk aan Zee 50e Duinentocht georganiseerd door WSV De Zwervers Wijk aan Zee. Deze plaats is ons goed bekend en hotel Zeeduin lag er nog goed bij. Dus misschien boeken wij dit wel weer een keer. De tocht was goed uitgezet, echter niet voor iedereen, […]
%d bloggers liken dit: