web analytics
Home > Blog wandelervaringen.nl > Aalsmeerse Wandelsport Vereniging 38e Westplastocht

Aalsmeerse Wandelsport Vereniging 38e Westplastocht

Lekker op pad gegaan vandaag in Aalsmeer om de 38e Westplastocht te gaan lopen georganiseerd door Aalsmeerse Wandelsport Vereniging. Deze omgeving hadden wij afgelopen november ook verkend en waren benieuwd of wij nu ergens anders uit zouden komen met het wandelen.

Nou dat is goed gelukt. Door de organisatie werden wij door alle woonwijken van Aalsmeer geleid en hebben wij alle nieuwbouw huizen kunnen bewonderen. Gelukkig waren er wel een paar stukjes natuur te zien, waarbij wij de paastakken helaas niet konden meenemen.

Ook hebben wij de watertoren even kunnen bewonderen van ver, maar deze keer was hij niet open voor bezichtiging. Onze rustmomenten waren als eerste een kleine shop, met heerlijke koffie en andere lekkernijen en de 2e hebben wij in het plaatselijk café Sportzicht genuttigd. In beide locaties werd er alleen koffie gepresenteerd zonder iets er ook maar bij.

Gelukkig hadden wij onze eigen snacks bij ons. Het was weer een mooie wandeldag, waarbij niet vergeten moet worden dat Aalsmeer nog steeds veel vliegtuigen heeft, die heel vaak overvliegen met behoorlijk veel lawaai, dus gaan wij niet verhuizen naar Aalsmeer. Hopelijk wordt Lelystad niet zo.

Dick en Els Wij zijn liefhebbers van leuke wandelingen met of zonder onze 2 Beagles. Wandel jij ook graag met jouw hond ? Laat het ons weten

Aalsmeerse Wandelsport Vereniging 38e Westplastocht Comment

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
Verified by MonsterInsights