web analytics

Gooise Lentetocht 2018 Ankeveen

Wordt het een winterwandeling Leerdam of een lentewandeling in Ankeveen? We gaan voor de lente, dus op naar Ankeveen. Deze startplaats kennen wij al van eerdere wandelingen door het plassengebied heen. Hopelijk dit keer niet ivm de harde wind die er stond. Wij hadden geluk. De route was geheel door verschillende heidegebieden heen, zoals de hei bij Crailo, de Zuider-en Westerheide en de Fransche Kampheide gelegen rondom Hilversum en Bussum.

 

Slecht 1 stuk op de heide met heel veel wind tegen gehad. Maar gelukkig kwamen we toen uit bij ons 2e rustpunt La Place. Ons zelf toen op wat lekkers getrakteerd. Onderweg weer van alles mogen bewonderen, maar het hert was dit keer het leukst. Helaas is de foto wat onscherp geworden. De lente was er wel, ondanks de lage temperatuur, want de brem werd al mooi geel. Het Landgoed Boekesteyn ook voor het eerst kunnen bekijken. Dachten dat we toen nog 3 km te gaan hadden, bleek het aan de overkant te liggen van ons startpunt. Dat was een meevaller, want door de kou en de wind waren wij toch blij dat we niet langer hoefden te lopen, zelfs niet voor onze auto, want die stond gewoon heerlijk voor de startplaats de 3 dorpen, zoals dit hotel heet.

One thought on “Gooise Lentetocht 2018 Ankeveen

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Aalsmeerse Wandelsport Vereniging 38e Westplastocht

Lekker op pad gegaan vandaag in Aalsmeer om de 38e Westplastocht te gaan lopen georganiseerd door Aalsmeerse Wandelsport Vereniging. Deze omgeving hadden wij afgelopen november ook verkend en waren benieuwd of wij nu ergens anders uit zouden komen met het wandelen. Nou dat is goed gelukt. Door de organisatie werden […]
%d bloggers liken dit: