Even een bericht hoe de dag verder verlopen is om in Nijmegen dinsdag mee te mogen lopen. Het hotel in Ede was keurig en netjes. Helaas was de P&R bij het station Ede-Wageningen dit keer helemaal vol. Dit kwam vast doordat er wat te doen was in Nijmegen, ik zou niet weten wat. Gelukkig kan je op zondag over al verder vrij parkeren, omdat er geen koopzondag was en dat hebben wij gedaan. Druk werd het vanaf het station in Nijmegen. Het gevoel van de 4 daagse wordt meteen herkend. Gelukkig weet ik de weg en schiet zo via het concertgebouw achterom de straatjes in richting de Wedren. Maar wie staan daar na te praten over wat er allemaal komende dagen gaat gebeuren? Jawel KRO, SBS en de Gelderlander presentatoren Fons de Poel, rokend, Sander de Kramer en de leukste van allemaal Harm Edens. De foto mocht heel snel gemaakt worden, gelukt is hij wel een beetje. Op de Wedren was het behoorlijk druk. Helaas ook bij de post van de Centrale administratie. Veel mensen lezen toch niet zo goed, zodat zij de verkeerde uitdraai hebben meegenomen. Heel vervelend, als je eerst al een uur in de rij hebt gestaan voor het bandje en dan te horen krijgt , dat je langs de administratie moet om een juiste uitdraai te krijgen. Dan moet je weer terug in de nog steeds bestaande rij. Gelukkig hoef ik dat niet en had ik ook maar een hele kleine wachttijd, slechts 10 personen voor mij. Ja het is net de kassa van de supermarkt, welke kies ik. Met een gevulde goody bag weer op huis aan. Daar bekeken wat er in allemaal in gestopt was. De belangrijkste is de startkaart, die ik er bij had gedaan en heel even kwijt was. Nu kan het echt doorgaan en kan ik dinsdag de 1ste dag gaan lopen van de Nijmeegse 2018. Voor mijn vrienden: Nu alvast bedankt voor de supporting en hoop dat jullie dat blijven doen. Ik zal proberen een klein verslag te maken, mits het internet mee wil werken.