web analytics

42ste Winterserie van C.W.S.V. Prinses Marijke

Dick en Els

Vandaag toch lekker aan de wandel gegaan, ondanks dat de griep nog niet echt weg is en Dick hem nu waarschijnlijk krijgt. Het was de 42e Winterserie van CWSV Prinses Marijke uit Geldermalsen. Deze serie hebben wij al een paar keer gedaan, alsmede de Bloesemtochten en de fietsknoopwandelingen in dit gebied. Vandaag werd het echter een hele andere route en dus een andere omgeving. Bijzonder dat wij dus een groot deel op onbekend terrein liepen. De regen, die vanaf de ochtend al met ons mee was, stopte gelukkig in de loop van de ochtend en kwam zelfs de zon door. Het Kasteel bij Neerijnen/ Waardenburg was mooi te fotograferen.

De Waal was echter nog mooier. Zo breed hebben wij deze nog nooit gezien en wij hebben hem heel vaak gezien. Gelukkig dat het project voor de verbreding van de rivieren zo goed is uitgepakt. Bij de Lek was het ook al goed zichtbaar, dat dit werkt. De appels waren nog niet rijp, zelfs niet zichtbaar dat er wat groeide, maar volgens de stammen komen er weer veel appels aan en is de fruitoogst was ook weer een succes in 2018. De koffie bij boer van de Koppel in Neerijnen was lekker en de ontbijtkoek was er gratis bij. In het buurthuis De Koeldert in Waardenburg hebben we de chocomelk lekker gedronken. Dus niet de friet, die doen we wel een andere keer. Verder was het voorjaar er wel met de ooievaar en de sneeuwklokjes en de krokussen. Het werk aan het spoor was voor ons niet echt hinderlijk, alleen moesten we wel een keer de berm in. Het rondje langs de natuurplas was ook voor Dick een uitdaging en voor onze schoenen nog meer. Al met al voelden we ons aan het eind van de dag weer best goed en kunnen we de volgende wandelingen, die gaan komen weer aan.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Wandelen in Stadsdorp Nobelhorst Almeerdaagse

Vandaag was er weer een weekendwandeling van de Almeerdaagse. Deze begon vanuit Almere-Haven. De auto goed kunnen parkeren en toen de Brasserie Thuishaven gezocht. Ja liepen we zomaar verkeerd. Het lag n.l. niet aan het water, maar in het centrum bij de winkels. Gelukkig is Almere haven niet zo groot […]
%d bloggers liken dit: