web analytics
Home > Blog wandelervaringen.nl > Woensdagochtend wandeling Almere

Woensdagochtend wandeling Almere

Nog een keer de woensdagochtend wandeling zonder Geert. Gekozen voor het startpunt bij Odin om bij terugkomst met elkaar koffie te kunnen drinken. Er was een verzoek binnengekomen om niet al teveel woningen te gaan bekijken. Je komt natuurlijk wel in de verleiding in deze nog steeds niet volgebouwde omgeving. Dus 1/3 woningen en 2/3 bos. Dit is door de groep zeer positief ervaren. De paden waren goed te vinden, zelfs die vlak langs een huis, mede dankzij een bewoonster. Bij het Kathedralenbos hadden we geluk. 2 reetjes konden gefotografeerd worden. Wel jammer voor de 2 achterste wandelaarsters liepen ze gauw het bos weer in. De koffie na afloop smaakte prima en het koekje daarbij misschien nog beter.
Dick en Els Wij zijn liefhebbers van leuke wandelingen met of zonder onze 2 Beagles. Wandel jij ook graag met jouw hond ? Laat het ons weten

2 Comments

  1. Mooie foto’s van een ongetwijfeld even mooie wandeling. We lezen het heel graag maar voor ons jammer genoeg iets te ver weg als je in Antwerpen woont. Toch bedankt voor het delen.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
Verified by MonsterInsights