web analytics
  • di. okt 26th, 2021

Haast 12 kilometer deze wandeling. Gestart vanuit Lettele. Terras is nog dicht als we starten misschien vanmiddag als het weer meezit. Verassende tocht vooral omdat we via zandpaadjes en bospaadjes dwars door akkers ineens voor een buitenwijk van Deventer staan. Mooie woningen en diverse bouwstijlen door elkaar. Onderweg veel hazen gespot en ook de fazant liet van zich horen. Bij het einde van de wandeling was het zwaar bewolkt en vonden het beter om op tijd naar onze hondjes te gaan in plaats van op een terrasje te gaan zitten. Misschien morgen?

Dick en Els

Wij zijn liefhebbers van leuke wandelingen met of zonder onze 2 Beagles  en schrijven hierover in ons wandelblog. Ook zijn wij benieuwd naar jouw wandelervaringen of ben je ook een liefhebber van Beagles ? Deel ook jouw ervaringen.

2 gedachten over “Via Lettele naar Deventer”
    1. Voor ons was dit stukje Overijssel de eerste keer dat we hier kwamen. Meestal zitten wij wat noordelijker. Maar het is zeker de moeite waard. Vooral leuk dat er overal rustpunten zijn voor een nate en een droogje !

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.