web analytics
  • di. okt 26th, 2021

Vandaag een wandeling van ongeveer 10 kilometer startpunt Borkeld in Overijssel. Zeer afwisselende tocht. Onderweg veel te zien. Mooi landschap en ook veel eieren te koop. De tocht liep dwars door het Park van Landal Twenhaarsveld. Morgen starten we vanuit Holten.

 

Dick en Els

Wij zijn liefhebbers van leuke wandelingen met of zonder onze 2 Beagles  en schrijven hierover in ons wandelblog. Ook zijn wij benieuwd naar jouw wandelervaringen of ben je ook een liefhebber van Beagles ? Deel ook jouw ervaringen.

2 gedachten over “Van Borkeld naar Landal Twenhaarsveld”
  1. Wat ik vooral leuk vind, zijn die boekenstandjes en andere kooppekjes zo langs de weg, hier in ons land zien we dat haast nooit. Het lijkt me weer een erg leuke wandeling die jullie gemaakt hebben.

    1. Ja je ziet dat wel door heel Nederland. Vaak jam honing en eieren. Het mooiste vind ik eigenlijk het vertrouwen van de aanbieder staat vaak een geldkistje waar je het geld ik kan doen. Ook bij rustpunten staat vaak koffie en iets lekkers klaar en je bedient je zelf. Mooi toch in deze tijd ! Maakt ons blij!

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.