web analytics

The Hague City Walk

Voor ons de 1ste keer om deze wandeling te maken. Vroeg op pad en hopen dat de treinen geen vertraging hebben. De reistijd was al langer, omdat dit weekend ook Max Verstappen zijn ding deed en men veel treinverkeer verwachte richting Amsterdam, alsmede dat bij het spoor bij de Bijlmer ook gewerkt werd. Dus optie was voor ons om via Utrecht te gaan. Het liep allemaal prima en waren mooi op tijd. Wel een beetje druk om de stempelkaart te halen, want die wordt niet opgestuurd, maar daarna konden we onze eigen gang gaan. Den Haag is een mooie stad met veel mooie statige gebouwen, waarbij ook veel ambassades zijn gevestigd, alsmede vele hofjes.

Ook het Binnenhof zijn we doorkruist. Het museum, waar nu de Escher expositie is, hebben wij doorgelopen. Leuk, dat men dit op deze manier wil laten zien. De stops waren redelijk tot goed. Bij Waalsdorp, onze 2e stop, dacht men dat wij om 11.30 uur de laatste waren, zij dienen echter wel tot 12.15 uur te blijven staan met fruit en frisdrank. Dit zouden ze dan maar doen. Toen naar de Scheveningse bosjes waar een Sambaband speelde, wel mooi, maar helaas is de foto mislukt, misschien wel door het harde geluid. Dit was de 3e stop en hier waren helaas veel wandelaars van de 17,5km en 25km langs gekomen en hadden alles wat er was opgemaakt, dus niets meer over.

Een verkeerde inkoop door de organisatie zullen we maar zeggen. Volgende keer gewoon extra vocht meenemen. Gelukkig ging het daarna weer richting het centrum, langs park Zorgvliet en de Elandkerk. Hier waren gewoon weer terrasjes en hofjes, waar je van alles kon nuttigen. Bij de finish werden wij met muziek onthaald en ontvingen wij een mooi aandenken. De terugreis ging ook zonder al teveel problemen en zo hadden wij deze mooie zonnige dag weer goed doorgebracht.

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “The Hague City Walk

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder