web analytics

Le Champion 30 van Zandvoort

Dick en Els

Op pad vandaag voor de 30 van Zandvoort. Wandeling uitgezet door Le Champion. En wat hebben wij het getroffen met het weer. Het kon bijna niet beter. Via het strand de eerste 8 km. Hier vonden wij vreemde zaken. Gelukkig kon internet duidelijkheid geven.

Eitjes van de wulk, zeeslak en eitjes van de rog (zwarte skeletjes). Het weer was wat heiig, waardoor sommige schepen leken te zweven. De strandtenten deden goede zaken. Daarna via de Kennemer duinen richting Heemstede en Overveen. Bij de Hoeve Kruidberg gepauzeerd met lekkere gemberthee.

Bij Caprera was een leuke djembeband aan het spelen. Loetje in Overveen hebben wij links laten liggen. Die biefstuk kan ik zelf ook maken. Toen weer door het gebied van het waterbeheer (kraantje lek) richting de finish. Hier werden in de winkelstraat gerbera’s uitgereikt aan degene die gelopen hadden. Ook nog een ex-wandelmaatje uit Leerdam gesproken. Het was een schitterende en gezellig tocht, mede door mijn wandelmaatjes.

 

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Wandeling vanuit onze voortuin

Vandaag maar een wandelingetje gemaakt vanuit ons huis. Heerlijk weer zonnetje blauwe lucht wat wil je nog meer. Onlangs zijn door Staats Bosbeheer de rustgebieden voor het wild weer opengesteld voor wandelaars en fietsers die willen genieten van de mooie natuur in de Oostvaardersplassen. Helaas geen wild aangetroffen wel heel […]
%d bloggers liken dit: