web analytics

Het is weer volbracht Avondvierdaagse Nieuwegein 2015

Dick en Els

Ja het is inmiddels voor ons een soort routine geworden meelopen in de Avondvierdaagse van Nieuwegein. Dit jaar vanaf 18 tm 21 mei. We lopen natuurlijk de voor ons normale route van 15 kilometer. Het is alleen jammer dat Dick net zijn wandel schoenen heeft weggebracht om te laten verzolen.

20150518_181529

Door de combinatie van verkeerde schoenen en nat en koud weer op de eerste avond bracht dat blaren met zich mee. Maar ja natuurlijk ondanks pijn loopt Dick deze avondvierdaagse 2015 in Nieuwegein prima uit. Volgens jaar weer van de partij maar wel op goede schoenen. Hulde aan alle vrijwilligers die alles weer prima hadden geregeld. Tip voor de leiding we zijn inmiddels wel aan een iets andere route toe. Anders wordt het lopen op de automaat en dat is niet zo leuk.

20150521_204659

20150521_204941

Avondvierdaagse Nieuwegein

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Wandelen rondom Hulshorst een aanrader

Deze keer een weekend weg richting Hulshorst. Overnachten in een prima hotel met een leuke ligging hotel Beayard. Alleen jammer dat het te fris was om het openlucht zwembad te gebruiken. Dus maar lekker een wandeling gepland. Prachtig weer en heerlijk in de zandduinen gelopen. Route werd goed aangegeven dus […]
%d bloggers liken dit: