web analytics
  • di. okt 26th, 2021

Heerlijk gewandeld in Lelystad. Ja, alweer, maar er zijn ook zulke mooie en groene paden, dat het leuk blijft. Onderweg gekeken of er nog woningen staan voor onze zoon, die wil kopen. Na verschillende wijken doorkruist te hebben en onze koffie op een bankje hadden gedronken, kwamen we in het groene gebied. Hier kwamen wij na 14 km bij voor de koffiestop de Groene Velden bij Kom in onze Kas. Dit kende ik al van een andere keer. Na goed uitgerust te zijn, de laatste kilometers gelopen. Het was weer een goed vertoeven en dan hebben we het er niet over dat we een hond hebben kunnen vangen, die zelf op visite wilde. Baasjes waren dankbaar. En de meerkoet had een goede schuilplaats bij de zwaan gevonden.

Dick en Els

Wij zijn liefhebbers van leuke wandelingen met of zonder onze 2 Beagles  en schrijven hierover in ons wandelblog. Ook zijn wij benieuwd naar jouw wandelervaringen of ben je ook een liefhebber van Beagles ? Deel ook jouw ervaringen.

2 gedachten over “Groene Velden Lelystad”
  1. Heel leuk om ons te laten meegenieten van deze mooie wandeling. Gelukkig was er ook koffie onderweg en is de avontuurlijke hond ook weer terug thuis.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.