Omdat er vandaag voor ons geen KWBN wandeling was, hebben wij er zelf maar een uitgezet. Dit keer om en nabij Dronten. Lekker de polder in en hopelijk met niet teveel regen. Dat is gelukt. Veel polder met de geoogste aardappels en lege velden. Gelukkig heeft Dronten ook een centrum, met winkels en vooral met een heerlijk café (de Veteraan) De koffie en vooral het Tony Colony gebak smaakte goed. Het begin van de wandeling was anders en daardoor liepen wij de eerste 10km zonder rust, maar dit rustpunt was zeker de moeite waard.

Na de winkels achter ons gelaten te hebben, gingen we voor de laatst 15 km. Via nieuwbouw en de Hogescholen Aeres, die open dagen hadden, kwamen we richting het Wisentbos, waar wij gestart waren. Het Wisentbos wilden wij iets anders lopen dan de heenweg. Tja, dat liep anders. Gelukkig was er een chauffeur van de pendelbussen naar de Hogescholen, die ons aanhield en vertelde dat de weg die wij liepen niet uitkwam bij de camping en dus bij onze auto. Het zou anders een omweg worden van meer dan 10km, omdat er geen fietsbrug is gelegd over de vaart.

Toen helaas dezelfde weg teruggelopen en zo waren wij na 22 km weer terug bij de auto. Thuis nagekeken wat er niet goed was gelopen. Ach volgende keer iets meer straatnamen opschrijven cq beter kaartje maken. In ieder geval zijn we weer lekker buiten bezig geweest.