web analytics

4e Dag 4daagse Nijmegen 2019

Vanochtend geen bericht gemaakt, maar hier komt een kleine uitleg:
M’n lieve voeten die al jaren trouw met mij meegaan, hebben deze week niet stilgestaan. Wat heb ik ze aangedaan in Nijmegen. Vier dagen te gaan.

Ik zou best willen, maar mag nog niet naar huis, ik kan niet terug zonder het 4daagsekruis.

Die lieve voeten bleven vannacht maar buiten de deur, want ik kan niet langer tegen die geur. Ik moest dus vanochtend zoeken naar mijn voeten. Gelukt en toen vroeg op pad met een eerdere trein, waardoor ik iets vroeger kon beginnen.

Helaas waren er toch aardig wat wandelaars uitgevallen en waren er nu nog 41580 over. Nog genoeg, niet waar? Bij Hatert een heerlijke appelflap gegeten en de pauze genomen bij het bekende buurthuis.

Diverse muzikanten waren langs de weg hun repertoire aan het spelen. Richting Overasselt was in het natuurgebied de schaapherder en hond te zien. In Overasselt zelf was Sander de Kramer van KRO/NCRV met opnames bezig.

Daar kon ik niet om heen en hij vond het nog leuk ook. De eieren werden weer goed gebakken en het muziekkorps deed zijn best.

Daarna via de Dijk bij de Maas richting Heumen, maar eerst de Veldschuur bezocht. Hier is alles gratis van koffie tot heerlijke koeken. Een soort commune idee. Giften zijn wel welkom.

De sliert van wandelaars moet je echt in het echt zien, om te ervaren hoe veel wandelaars er dan lopen. via Heumen en Malden ging het richting Via Gladiola.

Voordat ik daar aankwam, troffen Monique en ik elkaar vlak na het Kwbn rustpunt en konden wij de 8 km gezellig samen beleven.

De wandelaar die 50 x had gelopen werd door Harm Edens  geïnterviewd, misschien sta ik wel op beeld. De finish foto is geslaagd en met een mooie zilveren medaille is deze 4daagse voorbij. Ook voor Henk, Karel en Wim (niet op foto) was het hier het einde.

Bij thuiskomst een leuke kaart van Ageeth en de beroemde gladiolen van Dick en David en van onze lieve buurmannen.

Jullie in ieder geval bedankt voor alle support en lieven woorden. Voor de afsluiting het volgende, iets wat iedere Nijmeegse wandelaar beleeft. Al doen de voeten nog zo zeer (viel bij mij wel mee hoor) Dan zeg je tegen het einde “Dit nooit meer “Volgend jaar ….. Ga ik dan weer?????


Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Geverifieerd door MonsterInsights