Laatste dag Nijmeegse. Weer met veel zon en veel publiek deze dag gelopen. Wat was het weer een gebeuren. Dit keer wel 2 mooie stops ontdekt. Als ik volgend jaar meeloop weet ik die alvast. De foto’s zeggen genoeg om het gevoel van de 4daagse te voelen. Alles is deze 4 dagen goed verlopen, maar vooral door jullie support liep ik dit jaar als een kievit. De verhalen, die ik gehoord heb kan ik niet via FB delen, want dat zijn er teveel en vaak te emotioneel. De gladiolen waren er niet voor mij dit jaar, maar wel hele lieve andere cadeaus. De buurmannen hebben mij verwend met wat lekkers van Smikky en David kon niet achter blijven. Van mijn lieve Dickie Dick een nieuw paar Leguano schoenen om barefoot te kunnen blijven lopen. Het aller mooiste is echter het kleinste en wel de knoopbutton met de 4 er op. Als ik volgend jaar mee doe krijg ik weer een echte medaille. Dus…….. Maar nogmaals jullie heel erg bedankt voor het succes wensen.