web analytics

2e Dag 4daagse Nijmegen 2019

2e dag Nijmegen. Roze woensdag werd eer aangedaan, vooral door de wandelaars. Route was vandaag o.a. door Wijchen en Beuningen. Dit zijn ook de drukste en gezelligste plaatsen.

Onderweg echt van alles gekregen, van muesli bollen, yoghurt en frisdrank tot al het snoepgoed wat je maar kan bedenken. Ik probeer wel dongen af te slaan, maar de pepsels neem ik graag.

Ook het ei bij de Landwinkel was voor mij goed te eten. Onderweg ook weer bijzondere verhalen mogen horen, waarbij het verhaal over wonen in Botswana mij ontroerde. De boer op klompen was er ook weer en hebben een stukje met elkaar gelopen. Van de woensdag wandeling zag ik Arie ook en samen met zijn maat Ko de eerste kilometers afgelegd. In Nijmegen stonden nog 2 bekenden, oftewel Adrie Wesker en Annie Van Doorn.

Fijn om hun heel even te zien en te spreken. De show van de travestieten werd dit keer ergens anders gegeven, zodat wij, als wandelaars, er goed langs konden. Morgen moet de 7 Heuvelenweg bedwongen worden. Zijn geloof ik 9 heuvels, tot Groesbeek toe.

Wel een mooie groene wandeling, waarbij ook de Canadese begraafplaats bezocht kan worden. Bij het hotel nog even 2 hele mooie hummers voorbij zien rijden. Nu uitrusten, voeten omhoog en vroeg naar bed.

 

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder