web analytics

Goudse Paaswandeltocht

Dick en Els

Met dit mooie weer een wandeltocht bij Gouda gelopen. Samen met Margreet Hebels. Misschien kwam het door haar, maar we mochten de auto vlak voor de deur bij het startgebouw parkeren, omdat er net 1 plaats vrij was gekomen (parkeerwachter gaf dit aan) wat een luxe voor ons als wandelaars, anders hadden we toch nog meer moeten lopen dan gepland was. Het was een bijzondere tocht. Veel wind en veel verkeer onderweg gehad. De reden was dat wij niet de kant van Reeuwijk uitgingen maar de omgeving net buiten Gouda, waar veel industrie, bruggen en water waren.

Gelukkig hadden we een 3 tal stops, waar wij gretig gebruik van hebben gemaakt. De overtocht van Gouda naar Moordrecht was een echte belevenis. Binnen 2 minuten aan de overkant!!!!!. Al met al lekker sportief buiten bezig geweest. Gelukkig hield Dick de pijlaanduidingen, die op de weg aangebracht waren met verf goed in de gaten, zodat wij dit keer nergens verkeerd hebben gelopen. Bij thuiskomst lekker fondue gegetenmet David en belangrijk een lekker glas wijn erbij. Margreet Hebels volgende keer mag je weer meelopen, we vonden het gezellig met je.

Goudse Paaswandeltocht

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Juliana wandeltocht Velp

Vandaag gelopen met veel andere clubleden van de WS Prins Bernhard vanuit Velp. Wij gingen voor de 25 km. Wat een mooie uitdaging werd het. Al snel het Landgoed Biljoen gezien en bewandeld, om daarna de Veluwe te betreden. Onze 1ste stop was al na 7,34 km (volgens route beschrijving) […]
%d bloggers liken dit: