Wandeling op Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt

Dick en Els

Vandaag richting Beesd gereden  voor een wandeling op Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt.  Op internet gekozen voor een ANWB wandeling die zou beginnen op het parkeerterrein.  Daar aangekomen konden wij de bordjes niet vinden. Teruggelopen naar het notenlaantje wat al door veel  mensen die op zoek waren naar verse walnoten werd bezocht.  Wel wandelbordjes gevonden maar geen bordje van de ANWB .Toen gevraagd in de boerderij winkel naast het parkeerterrein.  Er zijn 4 routes uitgezet met eigen wandelkaart dus geen ANWB route.  Kaart gekocht en gekozen voor de langste route ongeveer 13 kilometer. Door afwisselend landschap. Onderweg de beroemde Lakenvelders gespot en ook loopt de route langs een spoorlijn die moet worden overgestoken.

De route was goed te belopen.  Gelukkig niet veel modder. We hebben genoten van het weer niet te warm en niet te koud. Hier komen wij zeker nog eens terug en lopen dan een andere route. Ook de zorgimkerij is zeker een bezoek waard.

 

Heerlijkheid Marienwaerdt, Beesd | DagjeWeg.NL

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Langs Lek en Zederik wandelen

Vandaag een route dicht bij huis. Zonnig en lekker zacht voor de tijd van het jaar. We stappen op in Vianen. Dus auto lekker geparkeerd in het centrum Parkeerplek 2. De rivier de Lek is bij iedereen wel bekend, voor de Zederik geldt dit zeker niet. Het riviertje loopt door […]
%d bloggers liken dit: