web analytics

Ommetje Westerbork

Dick en Els 1
Onze wandelingen staan momenteel op een laag pitje vanwege de opvoeding van onze beaglepup Sita. Gaat best wel goed zindelijkheids training af en toe nog wel een plas ongelukje maar het gaat steeds een stuk beter. Ook wennen we haar om niet altijd thuis te zijn maar gaan we er toch wel even op uit. Vandaag een rondje Westerbork zonder het gezelschap van Sita en Kia. Het weer kan niet beter en er is geen regen voorspeld ook de komende dagen blijft het heerlijk weer! Toen we  thuis arriveerden bleken ze beide nog lekker te slapen. Dus volgende keer make we de 9 kilometer rond.

One thought on “Ommetje Westerbork

  1. Ha jullie, nu zijn jullie toch een kwartet! Wel bleef het en beetje stil om jullie heen – nu begrijp ik het! Dus geen piggyback/rugzaktoerisme voor Sita… ! Fantastisch dat jullie het allemaal zo goed met elkaar kunnen vinden…!

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Orvelte en omgeving

Vandaag richting Orvelte. Auto konden we makkelijk parkeren op het grote parkeer aangezien alles nog dicht was vanwege de Corona perikelen. Omgeving is ons zeer bekend want we hebben hier menige weekjes doorgebracht en gaat ons dus niet vervelen. Na thuiskomst troffen we Sita nog slapend aan. Dus morgen staat […]
%d bloggers liken dit: