web analytics

Najaarswandeling A.V.N.O.P

Dick en Els

Vandaag een wandeling gelopen, die uitgezet was door AVNOP, oftewel de atletiekvereniging van de Noord Oostpolder uit Emmeloord. Volgens de site zouden we richting Kraggenburg gaan. Dit kennen wij nog niet, dus waren we zeer enthousiast hoe de omgeving er daar uit ziet. Helaas gingen we een andere kant op en wel richting Schokland. Ja en wie ons volgt weet dat wij op 16 september dit gebied ook gedaan hebben. Maar goed het gaat om het wandelen. Eerst hadden we wat mooi kunstwerken in Emmeloord en toen ging het via een mooi en lang schelpenpad naar Schokland. Gelukkig was er hier een mooi rustpunt in het Hof van Schokland. Heerlijke zelf gemaakte koek voor 1,00 euro en 2e kop koffie gratis.

Zo konden we de laatste 10 km er weer goed tegen. De terugweg ging wat sneller dan de heenweg, althans op het lange schelpenpad. Dit kwam door de wind, die we nu van opzij kregen ipv tegen. Terug in Emmeloord kwamen we bij de winkels en zagen dat er zelfs hier een Action is. Neen Dick ik ga niet naar binnen. Qua herfst waren nog niet alle blaadjes van de bomen en omdat de zon niet scheen waren de herfstkleuren ook niet echt aanwezig. Veel wandelaars waren lid van deze vereniging, maar konden door knieblessures niet goed meer hardlopen en zijn daarom aan de wandel gegaan. Wij blijven dus maar wandelen en gaan niet hardlopen. Dit laten we over aan onze zoon David, die sinds kort aan het bootcampen is en de nodige kilometers hardloopt.

Screenshot_20171028-133420

AVNOP – Welkom bij AV NOP

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Gooi en Wijdemeren Herfst wandeltocht in Ankeveen

Omdat wij vorig jaar deze tocht ook mooi vonden hebben wij deze tocht vandaag nog eens gedaan. Nu gelukkig met beter weer, waardoor wij de natuur mooi konden bekijken op deze wandeling. De auto konden we niet kwijt op het parkeerterrein, maar gelukkig ook weer niet te ver weg. Want […]
%d bloggers liken dit: