web analytics
  • zo. nov 28th, 2021

Mijn verjaardag dag ingevuld met een wandeling in Lelystad. Samen met Dick, Leo en Gerda. Meer personen mogen niet i.v.m. corona. Echt herfstgebeuren was het. Veel blaadjes en half bewolkt. Onze 1e stop op een bankje in de Oostvaardersplassen met meegebrachte koffie van Leo. De 2e stop konden we doen bij Haje Take Away met cocosbol. Heerlijk. Zo konden wij onze wandeling goed volbrengen. Het laatste stuk was iets wat modderig, maar dit hadden we er wel voor over om deze mooie dag af te sluiten. Vanavond aan de gourmet en mede dankzij Post.nl/ Top bloemen/ Sociaal Media en andere lieve attenties is dit een bijzondere Corona verjaardag geworden.

 

Dick en Els

Wij zijn liefhebbers van leuke wandelingen met of zonder onze 2 Beagles  en schrijven hierover in ons wandelblog. Ook zijn wij benieuwd naar jouw wandelervaringen of ben je ook een liefhebber van Beagles ? Deel ook jouw ervaringen.

2 gedachten over “Jarige job Corona Wandeling”
  1. Dag Els, nog van harte gefeliciteerd! Fijn dat jullie er zo’n leuke dag van hebben kunnen maken ondanks de rare tijden rond Corona. Wandelen houdt een mens ook gezond…

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.