web analytics

Hachee

Hachee

Ingrediënten

750 g rundvlees in dobbelstenen (vang-of borstlap)
4 uien, in ringen
2 el boter
2 sneden bruinbrood zonder korst
1 el mosterd
1 plak ontbijtkoek
1 flesje bier
peper en zout
2 laurierblaadjes
1 takje tijm ( of mespunt gedroogde)

Bereiden

De boter smelten in een grote pan en de uiringen hierin 2 minuten fruiten. Het vuur hoger zetten en het vlees rondom bruin bakken. De sneden brood aan beide kanten insmeren met mosterd en op het vlees leggen. Peper, zout, laurier, tijm en ontbijtkoek in de pan doen, en gelijke delen bier en water toevoegen tot het vlees net onderstaat. Met deksel op pan 2 1/2-3 uur zachtjes laten stoven.

Lekker bij gekookte aardappelen en bv. kool.


Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandelingen en Wandelroutes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Geverifieerd door MonsterInsights